M-Files door TrustRadius onderscheiden voor beste functionaliteit en beste klantcontact

M-Files is door het gerenommeerde onderzoeksbureau TrustRadius onderscheiden voor haar volledigheid in functionaliteit en haar uitstekende klantcontact en -ervaringen. Deze belangrijke onderscheidingen in 2022 onderstrepen opnieuw het belang dat M-Files hecht aan het ondersteunen van kenniswerkers om hun werk elke dag weer goed te kunnen doen, met de beschikbaarheid van relevante informatie op het moment dat ze die nodig hebben en op de plaats waar ze zijn. Daarmee bereiken die kenniswerkers hun optimale productiviteit en effectiviteit.

‘Voor wie zoekt naar voor het werk relevante informatie telt elke minuut. Wij zijn er trots op dat we erin slagen om complexe bedrijfsprocessen om te zetten naar werkbare, eenvoudig te gebruiken (deels) geautomatiseerde applicaties’, zegt Peter Dalhuisen, Manager Benelux bij M-Files. ‘De erkenning van TrustRadius met de onderscheidingen voor de Beste Functionaliteit en de Beste Klantrelatie bevestigt dat onze aanpak in de implementatie en de klantondersteuning leidt tot grotere toegevoegde waarde, hogere efficiency en snellere terugverdientijden voor de organisatie. En dat onze klanten dit weten te waarderen.’

De onderscheiding voor de Beste Functionaliteit laat zien dat M-Files hoort bij die bedrijven die verder gaan dan de standaard functies en zelfs verder dan wat de klanten hadden verwacht. Het op metadata gebaseerde informatiebeheer platform van M-Files verhoogt productiviteit en verbetert de kwaliteit van het werk door informatie beter vindbaar en beter beschikbaar te maken. De vooruitstrevende Artificial Intelligence en de geautomatiseerde werkprocessen verhogen de klanttevredenheid door betere service en ondersteuning. Daarmee kunnen klanten een betere onderbouwing van belangrijke beslissingen bewerkstelligen. Het toevoegen van functies als elektronische ondertekening en automatische signalering maken de functionaliteit compleet.

De onderscheiding voor Beste Klantrelatie bevestigt dat M-Files meer dan voldoet aan de verwachtingen van de klant als het gaat om de implementatie, de dienstverlening en ondersteuning, maar ook dat ze de beloftes over terugverdientijden en rendement van de applicatie volledig waarmaakt. M-Files levert meer rendement, biedt de klant een betere uitgangspositie ten opzichte van concurrenten en biedt hogere kwaliteit van het werk tegen lagere bedrijfsrisico’s. 

Volgens recent onderzoek van Forrester Consulting, The Total Economic Impact of M-Files, biedt het M-Files informatiebeheerplatform voor grote en middelgrote ondernemingen gemiddeld 270% Return on Investment (ROI) in drie jaar tijd. M-Files biedt snellere implementaties dan concurrerende aanbieders met naadloze integratie van en toegang tot alle content met één licentie en een eenvoudige, werkbare gebruikersinterface die de acceptatie en de ROI van de applicatie alleen maar verder verhoogt.

‘M-Files heeft zowel de prijs voor de Beste Functionaliteit als die voor Beste Klantrelatie gewonnen in de complexe markt van documentbeheer’, zegt Megan Headley, VP Research bij TrustRadius. ‘Die onderscheidingen zijn puur gebaseerd op de klantervaringen en -feedback. Zo’n 92% van de klanten geeft aan blij te zijn met de aanwezige functionaliteit en 100% van de klanten zegt dat de implementatie verliep zoals verwacht en dat zij zeker weer voor M-Files zouden kiezen.’