NLSecure[ID]

26 januari 2021 tot 28 januari 2021
Online

Kennisdeling is cruciaal om de digitale weerbaarheid van Nederland te vergroten. Daarom organiseert KPN Security van 26 tot en met 28 januari voor de tweede keer NLSecure[ID], hét event voor de Nederlandse securitycommunity. In verband met de coronamaatregelen vindt NLSecure[ID] volledig online plaats.

Combinatie van live en on demand

Het programma bestaat uit twintig sessies, verspreid over drie middagen. Vanuit een speciaal ingerichte studio verzorgt KPN Security elke dag een aantrekkelijke liveshow met onder meer twee spectaculaire live talks. Een ander belangrijk onderdeel van NLSecure[ID] is een uitgebreid on-demandprogramma dat uit meer dan 10 vooraf opgenomen sessies bestaat.

Van ethische hackers tot CISO’s: de sessies spreken een breed security-minded publiek aan. Sommige talks zijn gericht op een managementdoelgroep (Green Track), andere meer op een technische doelgroep (Black Track). De managementtalks zijn beschikbaar vanaf dinsdagavond 26 januari. De technische talks volgen op woensdagavond 27 januari.

Security: let’s talk about it!

Het motto van NLSecure[ID] is ‘Security, let’s talk about it!’. Daarom zijn alle sessies te volgen via een speciaal ontwikkeld online platform dat interactie mogelijk maakt. Deelnemers kunnen hier ook terecht voor andere informatieve securitycontent en speelse elementen zoals securitygames. Daarnaast bevat het platform een Partnerplein en het KPN Experience-plein.

Deelname is gratis

KPN Security ziet het als een belangrijke service om heel Nederland te informeren over de laatste securityontwikkelingen. Daarom is het event voor iedereen gratis.