Acanthis zorgt ervoor dat u grip krijgt op uw documentenstroom met ons veilige en slimme document management systeem DocBase. Wij maken het voor iedere organisatie mogelijk om het gehele proces van documenten eenvoudig digitaal te laten verlopen.

Ons DMS is zo flexibel ingericht dat het voor iedereen toegankelijk is om documenten op te slaan, te delen en te vinden.

Van zoeken naar vinden
Moeite met documenten (terug) vinden? Met ons DMS DocBase vindt u binnen enkele seconden het gewenste document. Door slim zoeken op kenmerken of zoektermen uit het gewenste document vindt u altijd wat u zoekt.

Koppelen met andere systemen
DocBase is eenvoudig te koppelen met andere systemen, zodat al uw documenten centraal in één systeem staan.

AVG compliant
Iedereen moet vanaf 25 mei 2018 voldoen aan de nieuwe privacy wetgeving, Algemene Verordening Gegevens. Wordt ook AVG compliant met DocBase op het gebied van documentbeheer en security.

Altijd uw documenten beschikbaar
Met DocBase als DMS zowel on-premise als in de cloud is het handig dat uw documenten 24/7 beschikbaar zijn. Zo kunt u ook uw documenten op elk device openen.

Eigen R&D team
Wij werken met ons eigen R&D team om snel te kunnen schakelen en ons product DocBase zelf up-to-date te houden.

Meer dan 100.000 gebruikers vertrouwen op DocBase om hun belangrijke documenten te creëren, in samen te werken, te digitaliseren, te archiveren en te beheren
 

Kade 60a
3371 EP Hardinxveld Giessendam
Nederland
Telefoon: 
0184 - 677511