Van Digitale Postkamers en Interactieve workflow tot Software Robots (RPA)  en Process Analytics. Hiermee worden al uw documentstromen gedigitaliseerd. Of het nu facturen, post, e-mail (met bijlagen), A0-tekeningen, (web)formulieren, social media berichten, (personeels)dossiers, buitendienst-rapportages of met een App op een smartphone of iPad gefotografeerde documenten zijn.
 
Oplossingen voor digitalisering
Onze expertise ligt op het gebied van scannen, classificeren, indexeren en herkennen van documenten en de koppeling naar achterliggende systemen. Zo bieden wij innovatieve oplossingen voor geautomatiseerde verwerking van documenten als facturen, bulkpost, e-mail archivering en buitendienst-rapportages. De Digitale Postkamer die BMconsultants bij diverse gemeentes heeft ingericht, is een mooi voorbeeld van intelligente documentverwerking waarbij onze technologische kennis gecombineerd is met inzicht in (gemeentelijke) processen.

Experts in KOFAX
BMconsultants maakt gebruik van de software van Kofax, wereldwijd marktleider op het gebied van Capturing software. Hiermee worden al uw documentstromen gedigitaliseerd. We mogen ons met onze kennis en expertise ‘Kofax Diamond Business Partner’ noemen.

Amersfoortsestraat 124d
3769 AN Soesterberg
Nederland
Telefoon: 
334606050
Fax: 
334606051