Comarch is een ICT-challenger op de Benelux markt die eigen ICT-oplossingen ontwikkelt, deze zonder enige moeite integreert met de bestaande infrastuur en hierbij ondersteunende diensten aanbiedt zoals hosting in een van haar dichtstbijzijnde data centers (vb. Dresden – Duitsland, Lille – Frankrijk) of een van de managed service modellen.

Het bedrijf is 25 jaar geleden ontstaan als een spin-off van de technologische universiteit van Krakau en uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met meer dan 5500 werknemers, meer dan 60 vestigingen van Maleisië tot en met Chili en meer dan duizenden succesvol uitgevoerde projecten in meer dan 60 landen uit verschillende sectoren. Het bedrijf heeft een eigen R&D center en 15 data centers wereldwijd.

De producten die Comarch aanbiedt zijn niet onopgemerkt gebleven en worden regelmatig positief beoordeeld door gerenommeerde ICT-analisten zoals Gartner, Forrester, Truffle 100, TOP 200 "Computerworld", IDC, etc…

Comarch’s missie bestaat erin om de rentabiliteit van hun klanten te helpen verhogen en hen helpen om een concurrentievoordeel te behalen door het aanbieden van de meest innovatieve en passende oplossing.

Op gebied van Enterprise Information Management biedt Comarch een modern technologisch platform aan waarmee de gebruiker de toeleveringsketen en de facturatie kan automatiseren. Comarch garandeert de beste resultaten dankzij een all-round aanpak van zowel de interne als de externe communicatie met alle partners (leveranciers, klanten, logistieke partners en dienstverleners), met inbegrip van de uitwisseling van productgegevens en commerciële, logistieke of financiële gegevens. Hierdoor kunnen betrouwbare gegevens snel en veilig geraadpleegd worden, kunnen bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd en kunnen de kosten voor het verwerken van documenten gereduceerd worden. Bovendien zorgt de platform voor een efficiënt beheer van documenten en processen binnen het bedrijf, waardoor geavanceerde workflows en een snelle toegang tot het documentenarchief mogelijk zijn.

Het Comarch aanbod omvat de volgende onderdelen: B2B-network, Master Data Management, E-invoicing, AP/AR automation en Procure-to-Pay. De dag van vandaag worden meer dan 15 miljard documenten gestockeerd in Comarch’s enterprise content management oplossingen.

Transform your business with Comarch

 

Weena 505 (Delftse Poort)
3031 AL Rotterdam
Nederland
Telefoon: 
3225355500