M-Files transformeert de manier waarop organisaties informatie beheren, beveiligen en delen met een unieke aanpak waar documenten en informatie niet beheerd worden op basis van mappen en netwerklocaties maar op basis van de betekenis voor de organisatie.

Hierdoor krijg je document en informatiemanagement zoals het hoort: Eenvoudig te leren en te gebruiken, betrouwbaar, krachtige functionaliteit, beveiligd, en passend in uw budget. M-Files vergroot de productiviteit van uw medewerkers zonder een aanpassing in hun werkgewoontes te verlangen! Met M-Files vind je elk document binnen een paar seconden, verbeter je de doorstroom van taken en informatie, maak je informatie uit meerdere systemen direct toepasbaar in je documenten, elimineer je onnodige kopi├źn en voorkom je conflicten m.b.t. meerdere versies van een document of het verlies daarvan - en dat alles in een oplossing die volledig is ge├»ntegreerd met Windows Verkenner.

Reeds duizenden organisaties in meer dan 100 landen gebruiken M-Files in-house, in de cloud of als hybride oplossing om de productiviteit van medewerkers te verhogen en kwaliteit alsmede navolging van regelgeving te waarborgen. Onder de klanten van M-Files vindt u bedrijven als AstraZeneca, EADS en Flybe.

Hermia 12, Hermiankatu 1 B
33720 Tampere, Finland
Nederland
Telefoon: 
+358 3 3138 7500
Fax: 
+358 3 3138 7550