CrowdStrike en Dell Technologies bundelen krachten om de cybersecurity van commerciële computers aan te pakken

CrowdStrike specialist in cloudgedreven bescherming van endpoints, cloud workloads, identiteit en data, en Dell Technologies kondigen een nieuw strategisch partnership aan. Hiermee willen ze organisaties van elke omvang helpen met het voorkomen, detecteren en reageren op cyberdreigingen met frictieloze en kosteneffectieve oplossingen. 

Dankzij het nieuwe strategische partnership kunnen organisaties cyberdreigingen beter aan. Daarmee zijn namelijk hun endpoints, cloud workloads, identiteit en data beter beschermd. Het CrowdStrike Falcon platform is vanaf vandaag beschikbaar met volumelicenties om zowel (middel)grote ondernemingen als organisaties in de publieke sector te helpen uitgaven, platformen en contracten te consolideren. Tegelijkertijd voldoen ze hiermee ook aan de beveiligings- en compliance-behoeften. CrowdStrike zal ook beschikbaar zijn in een breed scala aan Dell-oplossingen, onder andere bij de aankoop van commerciële computers van Dell in de komende maanden.

“Dells keuze voor CrowdStrike voor klanten van elke omvang laat zien dat cybersecurity een kritiek punt is in de huidige digitale wereld”, zegt Daniel Bernard, chief business officer bij CrowdStrike. “De samenwerking tussen CrowdStrike en Dell biedt een belangrijke markttoegang en versnelt de consolidatie van legacy- en point-producten naar het moderne platform voor cybersecurity. Samen maken Dell en CrowdStrike cyberdefensie frictieloos, geautomatiseerd en kosteneffectief – en maken we tegelijkertijd onze missie, het stoppen van datalekken, waar.”

Sam Burd, president Client Solutions Group bij Dell: “Het complexe dreigingslandschap vraagt om een gezamenlijke aanpak, die toonaangevende technologieën en de beste teams samenbrengt om de sterkste verdediging aan onze klanten te bieden. Ons werk met CrowdStrike is hét voorbeeld van hoe we organisaties helpen om cyberdreigingen voor te zijn. We zetten onze strategische samenwerking voort, terwijl het uitgangspunt hetzelfde blijft: klanten helpen hun securityuitdagingen gemakkelijk en eenvoudig aan te pakken.”