Bob van Heyningen nieuwe CEO Ricoh Nederland

Bob van Heyningen (59) is benoemd als nieuwe CEO van Ricoh Nederland. Hij volgt Paul Nanninga op, die de stap maakt naar Ricoh’s global organisatie, in de rol van Managing Director Ricoh Global Services. 

De nieuwe CEO Bob van Heyningen gaat verder op de door Ricoh Nederland reeds ingeslagen weg, met als doel het realiseren van duurzame groei en het vergroten van de winstgevendheid. Op korte termijn staat hij voor de uitdaging om Ricoh Nederland succesvol door de Covid-19 crisis te leiden. Bob van Heyningen is sinds 2015 werkzaam bij Ricoh Nederland als Chief Financial Officer (CFO). In die rol was hij verantwoordelijk voor Finance en Facility Management. Daarnaast bekleedde hij sinds 2018 ook de functie van Regional CFO bij Ricoh Europa. Bob heeft veel kennis van de Ricoh-organisatie en ruime ervaring in diverse management rollen bij verschillende internationale ondernemingen. 

In zijn nieuwe functie wordt Paul Nanninga wereldwijd verantwoordelijk voor Ricoh Global Services. Met zijn commerciële kennis van de Europese en lokale markt, kan hij een goede invulling geven aan zijn global rol. Bij Ricoh Nederland heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij het versterken van de organisatie.