Christal Bemont nieuwe CEO Talend

Talend, cloud data-integratie en data-integriteit, heeft bekendgemaakt dat Christal Bemont, voormalig chief revenue officer bij SAP, is aangesteld als chief executive officer en Director van de Talend Board of Directors. Mike Tuchen treedt per direct terug als CEO maar blijft aan als lid van de raad van bestuur. Het bedrijf maakte ook bekend dat Ann-Christel Graham is aangesteld als chief revenue officer en Jamie Kiser als chief customer officer.

Christal Bemont

Bemont heeft expertise in het leiden van go-to-market-strategiën om cloudbedrijven op te schalen. Ze heeft een bewezen staat van dienst in digitale transformatie, uitbreiding naar nieuwe markten, channel- en partnersamenwerking en het creëren van efficiëntere werkwijzen.
 
Als chief revenue officer bij SAP Concur, was Bemont verantwoordelijk voor een bedrijf met een wereldwijde aanwezigheid in meer dan 90 landen, de ontwikkeling en uitvoering van alle go-to-market-strategieën en realiseerde zij een jaarlijkse omzetgroei van meer dan 25 procent.
Voorafgaand aan deze functie bekleedde Bemont gedurende 15 jaar diverse sales- en leiderschapsposities binnen Concur. Eerder in haar carriere werkte ze in functies gericht op klanttevredenheid en het verbeteren van de bedrijfsactiviteiten bij Motorola. Daarnaast was ze werkzaam bij Adexs, Extensity en Clarify.