Jeroen Drummen en Koen van Besouw in directie Ricoh Nederland

Jeroen Drummen [42] en Koen van Besouw [44] zijn per 1 april 2021 aangesteld als Sales Director voor Ricoh Nederland. Jeroen Drummen wordt als Sales Director binnen de Board verantwoordelijk voor alle Global en Major Accounts. Koen van Besouw draagt de sales verantwoordelijkheid voor de MKB-markt en alle resellers. Met de benoeming van twee nieuwe sales directeuren focust Ricoh op klantgerichtheid en de commerciële slagkracht van de organisatie.

Door de aanstelling van de twee sales directeuren komt er in de Board nog meer nadruk te liggen op het belang van een doeltreffende salesorganisatie. De directie is trots dat beide benoemingen voortkomen uit de eigen organisatie.

Jeroen Drummen heeft al ruim 20 jaar ervaring in diverse commerciële rollen, waarvan 15 jaar in diverse salesfuncties bij Ricoh Nederland. Voor Jeroen staat de klant voorop en dat vertaalt hij door naar zijn eigen salesorganisatie. Met een uitgesproken visie op klantgerichtheid levert hij een positieve bijdrage om - in een zeer snel veranderende markt - Ricoh succesvol te laten zijn.

Koen van Besouw is al bijna 25 jaar verantwoordelijk voor partnermanagement bij verschillende bedrijven in de branche. Sinds drie jaar is hij binnen Ricoh Nederland verantwoordelijk voor de MKB-markt en alle resellers. Koen werkt nauw samen met alle partners om MKB-klanten onder andere te helpen met hun digitale transformatie. Hij biedt resellers de kans om met de kracht van een sterk internationaal merk, succesvol te zijn in een lokale markt.