Adoptie van cloud-aanbod draagt bij aan SaaS-groei wereldwijd

De CloudSuite-oplossingen van Infor zorgen ervoor dat organisaties wereldwijd wendbaarder, veerkrachtiger en concurrerender worden, en een kortere time-to-value ervaren. Sectorspecifieke toepassingen, bijvoorbeeld voor de maakindustrie, gezondheidszorg, distributie, publieke sector, detailhandel en horeca, hebben eraan bijgedragen dat Infor nu meer dan 14.000 klanten bedient vanuit de cloud.

In de afgelopen maanden heeft Infor nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan de Human Capital Management (HCM)-, Enterprise Asset Management (EAM)- en Supply Chain Management (SCM)-suites. Daarmee kan het beheer van  processen rond de belangrijkste drie organisatie-elementen – het personeelsbestand, de fysieke activa en leveranciersketens – verder worden geoptimaliseerd en gestroomlijnd.

Naast end-to-end functionaliteiten en multi-tenant cloudmogelijkheden, levert Infor ook mogelijkheden voor gegevensbeheer en -analyse dankzij Infor Data Lake en Infor Birst. Deze toepassingen kunnen snel, en zonder materiële onderbrekingen worden geïmplementeerd dankzij het ervaren serviceteam en een uitgebreid partnernetwerk.

In de periode van mei 2019 tot juni 2020 steeg het aantal Infor-klanten dat de transitie van on-premises naar de cloud maakte met meer dan 200 procent ten opzichte van het jaar ervoor. De jaarlijkse contractwaarde van de groep Infor-cloud gebruikers steeg met 112 procent.