Arrow Electronics sluit EMEA-distributieovereenkomst met Cyren

Technologieleverancier Arrow Electronics heeft een EMEA-distributieovereenkomst gesloten met Cyren om zijn cloudgebaseerde internetbeveiligingsproducten te distribueren. Volgens Cyren vertrouwen ongeveer 1,3 miljard gebruikers wereldwijd op deze beveiligingsoplossingen, waarmee ze zich elke dag beschermen tegen cyberaanvallen en dataverlies.

Cyren's Inbox Security product identificeert en treedt op tegen phishing- en malware-bedreigingen die door de bestaande beveiligingslinies van een organisatie zijn binnengedrongen en de mailbox van een gebruiker hebben bereikt.

Cyren Inbox Security maakt gebruik van continue monitoring en detectie in combinatie met realtime analyse en geautomatiseerde herstelmaatregelen om gegevens te beschermen tegen inbreuken op de beveiliging en om de kosten van het opsporen en oplossen van bedreigingen te verlagen. Op dezelfde manier bieden de threat intelligence-oplossingen realtime detectiemogelijkheden dankzij goed inzicht in huidige en nieuwe bedreigingen. Hierdoor kunnen organisaties proactief aanvallen stoppen voordat deze zich voordoen.