Basware nu beschikbaar via SAP App Center

Oplossingen van Basware voor e-invoicing, e-procurement en AP-automatisering zijn vanaf heden beschikbaar in het SAP App Center, de digitale marktplaats voor SAP-partneraanbiedingen. Deze oplossingen integreren met SAP S/4HANA en bieden bedrijven wereldwijd best-in-class mogelijkheden.

"Basware streeft ernaar oplossingen aan te bieden voor gebruik met toonaangevende ERP-software, waaronder SAP. Daarom zijn we blij onze relatie uit te breiden door onze oplossingen beschikbaar te stellen in het SAP App Center", aldus Dany de Budt, country manager Nederland en België van Basware.

In SAP App Center kunnen bedrijven ongeveer 1.800 innovatieve partneroplossingen vinden die integreren met SAP-oplossingen en deze ook uitbreiden. De oplossingen zijn door SAP gevalideerd en kunnen worden gesorteerd op SAP-productlijn, branche, oplossingstype en use-case scenario. Hierdoor ontstaat een eindeloos aanbod aan mogelijkheden.

Basware is een OEM-partner in het SAP PartnerEdge Build-programma. Hierdoor is het in staat softwaretoepassingen te bouwen, vermarkten en verkopen bovenop toonaangevende technologieplatforms van SAP. Het SAP PartnerEdge Build-programma biedt activeringshulpmiddelen en ondersteuning om het bouwen van disruptieve applicaties gericht op specifieke bedrijfsbehoeften te vergemakkelijken. Het programma biedt toegang tot alle relevante SAP-technologieën in één eenvoudig kader onder een wereldwijd OEM-contract.