Benelux Group opent nieuw kantoor in Luxemburg

M-Files certified delivery partner, Benelux Group, breidt zijn kantorennetwerk in de BeneLux regio uit door de opening van een kantoor in Luxemburg.

SoftAdvice, onderdeel van de Benelux-groep, heeft vandaag de opening aangekondigd van een kantoor in de stad Luxemburg om zijn lokale aanwezigheid te versterken. De opening van dit kantoor is onderdeel van de strategie om te investeren in de lokale markt en is het resultaat van het gestaag groeiende klantenbestand in dit deel van de regio. Met 3 kantoren in Nederland, 2 in België en het nieuwe kantoor in Luxemburg is Benelux Group sterk aanwezig in de hele regio.

Patrick Vervloesem, Sales Director van de Benelux-groep en oprichter van SoftAdvice: “We zijn sinds een paar jaar actief in Luxemburg en onderhouden bijna 3000 gebruikers (alleen al in Luxemburg) op onze digitale oplossingen, dus het was een logische stap om onze betrokkenheid en klantfocus naar een hoger niveau te brengen met de opening van dit representatieve kantoor.” Ruud van Graafeiland, verantwoordelijk voor algemene zaken bij Benelux Group voegt toe: “Naast onze lokale aanwezigheid werpt de investering in meertalige en gekwalificeerde consultants zijn vruchten af. Als historisch één van de eerste M-Files-partners, zijn we trots op het feit dat we door M-Files één van de eerste gecertificeerde partners wereldwijd zijn. Benelux Group kijkt ernaar uit om te blijven investeren in kennis en kunde om onze klanten te helpen en een duurzame relatie met onze softwarepartners.”
Het Luxemburgse kantoor zal samenwerken met het complete team van gecertificeerde consultants en ontwikkelaars om bedrijfsprocessen te automatiseren en bedrijven te helpen bij het ontwikkelen van hun digitale informatiestrategie.