Commvault breidt team verder uit om groeitempo op te voeren

Commvault heeft Mark Boeijen aangesteld als Alliance & Partner Business Manager en John Jansen als Enterprise Account Executive voor Nederland. Zowel Boeijen als Jansen vervullen een strategische rol binnen het partner- en salesteam en dragen bij aan de verdere groei van Commvault in de regio.

Met zijn grote netwerk en vele jaren ervaring bij andere bekende organisaties in de industrie, is Mark Boeijen een mooie aanwinst voor Commvault. Hij heeft ruim 20 jaar kennis en ervaring in pre-sales en partnermanagement in de IT-branche. Boeijen bekleedde in zijn carrière onder andere de functie van Channel Manager Benelux & Nordics bij Rubrik en vervulde eerder een soortgelijke rol bij Hitachi. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor het versterken van de partnerrelaties en focust hij zich op verdere groei in Nederland.

ICT-veteraan John Jansen gaat zich in zijn nieuwe rol richten op het helpen van beantwoorden van data-vraagstukken van zowel bestaande als potentiële klanten. Voordat Jansen bij Commvault in dienst trad, vervulde hij soortgelijke rollen bij onder andere Veritas en Hitachi. Hij brengt 25 jaar ervaring in de IT-industrie met zich mee in commerciële rollen. De laatste jaren helpt Jansen organisaties vooral met de digitale transformatie en het inzichtelijk maken van hun bedrijfsdata.

Mark Boeijen en John Jansen