Congres LIVE2022! van KBenP weer fysiek

Tijdens het congres LIVE! Van KBenP op 17 maart 2022 zullen allerlei onderwerpen de revue passeren. Onder meer hoe je het Sociaal Domein meeneemt bij de installatie van een nieuw systeem. Of wat de impact is van de nieuwe Omgevingswet op de organisatie en het informatiebeheer. Op 1 juli 2022 moet het namelijk gaan gebeuren: na jaren van debatteren, voorbereiden en wijzigen is dit de ingangsdatum van de Omgevingswet! Een belangrijk en tevens spannend moment voor (semi)-publieke organisaties in Nederland. Daarnaast is er natuurlijk veel veranderd in de afgelopen periode in de manier hoe we met elkaar werken. De wereld bestaat nu bijna letterlijk uit Teams. Maar hoe ga je daarmee om? Wat zijn de consequenties voor bijvoorbeeld het informatiebeheer? Hoe houd je grip op alle data?

Op donderdag 17 maart 2022 organiseert KBenP Digitale Overheid voor de achtste keer het event LIVE!2022! Na een eenmalige online editie heeft KBenP besloten om dit jaar het event weer fysiek te organiseren in Congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch.

Het event draait om het zien, beleven en ervaren van de verschillende systemen op de markt. Verschillende leveranciers van systemen zoals o.a. zaaksystemen, VTH-systemen, documentcreatietools, anonimiseren, robotiseren, koppelspecialisten en search nemen deel aan het event. Zij geven demonstraties en brengen u op de hoogte van de laatste ins en outs van hun product. Daarnaast is er de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de leveranciers en zelf achter de knoppen te zitten. Ook het ontmoeten van collega organisaties en met elkaar in gesprek gaan is een belangrijk onderdeel van LIVE!2022. Kortom, een laagdrempelig event waar kennis maken met (nieuwe) systemen, zelf achter de knoppen zitten en van elkaar leren centraal staat.

Het event is kosteloos te bezoeken voor medewerkers in dienst van de (semi)overheid. Dit jaar hebben is ook een aantal plekken voor externen of ZZP’ers, werkzaam bij (semi)overheid tegen betaling beschikbaar. Er worden ruim 400 bezoekers verwacht. De inschrijvingen zijn geopend, dus wees er snel bij! Meer informatie op systemeninbeeld.nl.