De imageRUNNER C1530 serie van Canon

De imageRUNNER C1530 serie van Canon is een printerlijn ontworpen om samenwerking te stimuleren en digitale transformatie te ondersteunen in de hybride werkomgeving van nu. In een tijd dat veel bedrijven de rol van het traditionele kantoor opnieuw onder de loep nemen, zijn werkomgevingen waarin collega’s echt kunnen samenwerken, zelfs op verschillende locaties, de sleutel tot succes.

De multifunctionele imageRUNNER C1533iF en C1538iF A4-kleurensystemen zijn uitgerust met tools voor samenwerking en zijn naadloos te integreren in verschillende werkomgevingen, van satelliethubs tot kleine of middelgrote kantoren, of als integraal onderdeel van een printerpark.
KeyPoint Intelligence voorspelt dat in 2021 de nieuwe werkomgeving een hybride uitvoering zal zijn van thuis- en kantoorruimten. Deze hybride omgeving met inbegrip van gedeelde werkruimten of werkplekken op afstand, zal de vraag naar A4-systemen stimuleren. Een vraag waaraan de imageRUNNER C1530 serie goed kan voldoen. De combinatie van slimme digitaliseringsfuncties, intuïtieve functionaliteit en naadloze connectiviteitsopties stelt teams in staat efficiënt en veilig samen te werken, ongeacht waar ze zich bevinden. De modellen in deze serie bouwen voort op Canon’s bekroonde A4-erfgoed, dat binnenkort verder zal worden uitgebreid met een nieuwe toevoeging aan het imageRUNNER ADVANCE DX-portfolio.

De imageRUNNER C1530 serie biedt optionele cloudconnectiviteit met Canon’s cloud-gebaseerde oplossing uniFLOW Online. Met deze oplossing kunnen de apparaten verbinding maken met cloud-opslagbestemmingen zoals Dropbox en OneDrive, zodat gebruikers gedigitaliseerde documenten eenvoudig kunnen opslaan en delen met collega’s. Daarnaast biedt uniFLOW Online één platform voor het verbinden van alle werklocaties, inclusief de functie ‘My Print Anywhere’ waarmee printopdrachten veilig zijn te openen en vrij te geven vanaf elk apparaat dat met de cloud-service is verbonden – perfect voor medewerkers die hun tijd tussen verschillende werkomgevingen doorbrengen.

Om ervoor te zorgen dat de tijd op kantoor optimaal wordt benut, biedt de imageRUNNER C1530 serie de mogelijkheid om documentprocessen te personaliseren. Daardoor hoeven teams minder tijd bij het apparaat te besteden en krijgen zij taken sneller gedaan. De apparaten kunnen papieren documenten snel digitaliseren dankzij dubbelzijdig scannen in één passage, terwijl slimme scanfuncties – ondersteund door Optical Character Recognition – de noodzaak van handmatige gegevensinvoer verkleinen door automatisch informatie uit papieren documenten te halen.