Decos Technology Group breidt uit met overname Doclogic

Per 1 oktober 2021 is Doclogic B.V. uit Meppel onderdeel van de Decos Technology Group. Doclogic levert innovatieve oplossingen voor digitaal werken en is een belangrijke reseller van Decos. Het bedrijf is een bekende naam in de zorgbranche, bij onderwijsinstellingen en ZBO’s. De Decos Technology Groep opereert onder andere in Nederland, India, de Nederlandse Antillen en Noord-Amerika en levert naast oplossingen voor informatiemanagement, zoals JOIN en Fixi, software development diensten. Met deze overname wil Decos synergievoordelen bereiken op het gebied van clouddienstverlening en sales en marketing.

De overname van Doclogic past binnen de bredere groeistrategie van Decos Technology Group. Door de harmonisering van sales en marketing wil Decos naast JOIN ook recente innovaties, zoals JOIN Samenwerken, en succesvolle oplossingen als Fixi en JOIN Klantcontact bij de klanten van Doclogic onder de aandacht brengen.

Voor klanten betekent deze overname daarnaast dat werkzaamheden in de cloud sneller verricht worden, omdat op dit vlak de processen worden samengevoegd. Doclogic zal verder opereren als zelfstandig label binnen de Decos Technology Groep.