ISE klaar voor de laatste keer Amsterdam

Het belangrijkste evenement in de wereldwijde pro AV- en systeemintegratiekalender wordt dinsdag 11 februari geopend.
Bezoekers komen naar ISE 2020 om de nieuwste technologieën, oplossingen en strategieën te ontdekken

De 17e editie van Integrated Systems Europe opent zijn deuren. In 15 zalen en zes technologiezones presenteren meer dan 1.300 exposanten hun nieuwste oplossingen aan een enthousiast publiek van potentiële kopers uit de hele wereld. Hoewel het coronavirus een impact zal hebben op de aanwezigheid van exposanten en bezoekers, hebben ISE en de RAI Amsterdam alle officiële adviezen opgevolgd en maatregelen genomen om een gezonde en veilige omgeving te garanderen.

De mede-eigen verenigingen AVIXA en CEDIA van de show zijn opnieuw sterk betrokken bij het professionele ontwikkelingsprogramma op de show, waarbij elke organisatie twee conferenties produceert. In totaal vinden er deze week 14 conferenties plaats, die onderling een breed scala aan verticale markten bestrijken. Nieuw voor 2020 zijn de Control Rooms Summit, de CEDIA Cybersecurity Workshop en de CEDIA Design and Build Conference.

AVIXA organiseert ook 20 minuten FlashTrack-briefings voor haar leden op een speciale stand, terwijl CEDIA een volledig programma van trainingen en certificeringsexamens gedurende de week organiseert, evenals CEDIA Talks van 20 minuten op zijn stand.

Een belangrijk aandachtsgebied is hal 14, waar zich drie inspirerende showfuncties bevinden. De Main Stage, gesponsord door Shure, organiseert gedurende de vier dagen van de show gedachtesessies van gerenommeerde experts - gepresenteerd door ISE, AVIXA, CEDIA en AV Magazine. Vlakbij ligt de Innovation Zone, een speciaal gebied waar bedrijven worden gepresenteerd met spannende nieuwe technologieën en oplossingen. Afronding van het trio van speciale functies in Hal 14 is de VR at ISE-functie, bestaande uit een krachtige drie-persoons technische VR-samenwerking en een spannende VR-rit met onderwaterthema.

ISE 2020 is de laatste editie van de show in de RAI Amsterdam; volgend jaar verhuist de show naar de Fira - Gran Via in Barcelona.
Een speciale ¡Hola Barcelona! Lounge, tussen hal 7 en 8, beantwoordt vragen van bezoekers over de nieuwe locatie van ISE.
Op vrijdag, de laatste dag van de show, wordt om 12:00 uur een speciaal evenement gehouden, ook wel Hola Barcelona! genoemd, in het RAI Forum.

Geïntroduceerd door Integrated Systems Events Managing Director Mike Blackman, wordt teruggekeken op de geschiedenis van ISE tijdens de RAI-jaren, en wordt ook vooruitgekeken naar 2021, met bijdragen van Spaanse hoogwaardigheidsbekleders waaronder de Catalaanse minister van Zaken en Kennis.

ISE 2020 belooft een spannende en passende afsluiting te worden van 15 edities in de RAI Amsterdam'.
 

Ted Walraven