KBenP Talent is nieuwe werkmaatschappij binnen KBenP

Op 1 januari 2010 is KBenP Talent officieel van start gegaan. KBenP Talent detacheert en voert projecten uit op het gebied van DIV, DIM, informatiedienstverlening, archief- en documentbeheer. Managing partner Anco ten Boekel stuurt aan. Anco: "Begin 2009 werd KBenP versterkt met GO opleidingen. Ik ben toen met GO-directeur Theo Verbeij in gesprek gegaan over mogelijke synergie. Tegelijkertijd kregen wij steeds vaker sollicitaties van HBO en WO geschoolde talenten. De combinatie van deze twee, met de vraag uit de markt naar leuke flexibele medewerkers die de uitdagingen binnen het vakgebied prima aankunnen, heeft geleid tot de start van KBenP Talent".

KBenP Talent biedt gemotiveerde en ambitieuze talenten de kans om als trainee te starten binnen de volgende vakgebieden; DIV, DIM, archief- en documentbeheer, informatiedienstverlening en webredactie. Lettende op de marktvraag zal het aantal vakgebieden zich uitbreiden. Theo: "GO Opleidingen biedt daartoe veel mogelijkheden en ziet de samenwerking met KBenP Talent als zeer waardevol". Anco: "Het is inderdaad leuk en bijzonder om op zo'n unieke wijze met elkaar te kunnen optrekken. Ik heb er veel zin in en zie het als een geweldige uitdaging om KBenP Talent, met ondersteuning van managing consultant Gitta de Vries, verder uit te bouwen". De talenten van KBenP Talent zetten zich vier dagen in de week in voor de  gewaardeerde opdrachtgevers en hebben daarnaast één dag in de week beschikbaar voor de opleiding. Na één jaar hebben zij de opleiding afgerond en heeft de klant de mogelijkheid hen in eigen dienst over te nemen. KBenP Talent biedt in overleg met opdrachtgever en trainee ook maatwerk trajecten aan.

Ook Kees Koenen en Paul Baak zijn bijzonder enthousiast over de nieuwe dienstverlening. Kees: "Paul en ik hebben veel vertrouwen in deze nieuwe vorm van dienstverlening. We vinden het ook leuk om samen met Anco, die mede-eigenaar van KBenP Talent is, deze nieuwe onderneming verder te ontwikkelen".

De oorspronkelijke diensten van KBenP Archiefprojecten, detacheren en uitvoeren van projecten op het gebied van DIV, DIM, informatiedienstverlening, archief- en documentbeheer, worden vanaf 1 januari 2010 uitgevoerd onder de nieuwe werkmaatschappij KBenP Talent.