Kofax EMEA Renewal Partner of the year Award voor Docspro

Docspro heeft het afgelopen jaar veruit de meeste Kofax verlengingen gerealiseerd in de regio Europe & Middle East Africa (EMEA) en ontving voor deze prestatie de Kofax EMEA Renewals partner of the year onderscheiding tijdens de Kofax Partner Summit dat onlangs plaatsvond op het Kofax hoofdkantoor te Irvine, VS.  


V.l.n.r.: Kevin Mckay, Kofax EVP of Customer Success, Dennis Zwanenburg, Managing Director bij Docspro,
Howard Dratler, Kofax EVP of Global Fiels Operations, Christian Cares, Kofax EVP of Global Channel Sales

“Dit hoge aantal verlengingen getuigt van een hecht klantenbestand wat aangeeft dat organisaties de samenwerking met Docspro en Kofax voort willen zetten,” aldus Kevin Mckay, Kofax Executive Vice President of Customer Success bij Kofax Inc. “Docspro slaagt er keer op keer weer in om onze Intelligente Automation software oplossingen op juiste wijze in te zetten bij hun klanten. Juist bij bestaande klanten blijven ze voortdurend in gesprek om te kijken of de software nog aansluit bij de business needs van vandaag én die van morgen!”

Organisaties vertrouwen op Docspro en Kofax
“Wij zien deze onderscheiding als een groot compliment van onze klanten. Uiteindelijk kiezen zij ervoor om zowel met ons als met de Kofax producten verder te groeien. Dat is een erkenning voor zowel Kofax als Docspro die voortdurend investeert in kennis om ervoor te zorgen dat we klaar zijn om organisaties nu en in de toekomst te kunnen blijven ondersteunen met intelligente softwareoplossingen. De nieuwe ‘work like tommorrow’ campagne en het recentelijk gelanceerde ‘Intelligent Automation Platform’ van Kofax vormen daar het bewijs voor,” aldus Dennis Zwanenburg, Managing Director bij Docspro.

Docspro bewezen Kofax specialist EMEA
Kevin Mckay, Kofax EVP of Customer Success vervolgt: “Naast het indrukwekkende aantal Kofax verlengingen die Docspro heeft geboekt, zijn er ook nog eens tal van Kofax uitbreidingen – soms ook out-of-the-box – om informatie gedreven processen bij organisaties verregaand te optimaliseren. Deze niet-aflatende klantfocus met de visie om informatie vóór je te laten werken is al jarenlang de succesfactor van Docspro. Het is niets voor niets dat Docspro dé Kofax specialist is in EMEA, die al sinds 2008 de hoogste (Platinum) status in het Kofax Global partner programma mag voeren.”