MarneVeenstra kiest hoogvolume printers van Canon

MarneVeenstra - een allround grafisch bedrijf - breidt haar printerpark uit met hoogvolume kleurenprinters van Canon. Het bedrijf neemt op twee van haar locaties, in Groningen en Zwolle, een Canon imagePRESS C10000VPS met geïntegreerde PRISMAsync controller in gebruik. De installatie van deze hoogwaardige printers maakt de weg vrij naar verdere groei op het gebied van digitaal drukwerk in kleine oplagen.

Bovendien werkt MarneVeenstra samen met de hub van Hanzehogeschool Groningen - de grootste hbo-instelling in Noord-Nederland - en verzorgt zij al het drukwerk van deze onderwijsinstelling. Ook op de Hanzehogeschool Groningen zal een Canon iPC10000VPS geïnstalleerd worden.

Marnedrukkers heeft in 2017 RCG in Groningen en eerder dit jaar Wm Veenstra met vestigingen in Groningen en Zwolle overgenomen. Het grafische bedrijf heeft een jarenlange relatie met Canon. Doorslaggevend voor de ingebruikname van twee nieuwe digitale drukpersen op de locaties in Zwolle en Groningen is dat de Canon iPC10000VPS wordt aangestuurd met de geïntegreerde PRISMAsync controller, wat een grote gebruiksvriendelijkheid en hoge productiviteit waarborgt. Daarnaast biedt dit printsysteem een betrouwbare, consistente kleurreproductie met nauwkeurige beeldregistratie en een superieure beeldkwaliteit. De installatie van de twee printers stelt MarneVeenstra bovendien in staat kosteneffectiever te werken en verdere groei te realiseren.