Rechtmatigheid van handelen in combinatie met elektronisch factureren

Everything you always wanted to know about…

Als er een markt volop in beweging is, is het wel die van elektronisch factureren. Daarbij komt ook nog dat steeds meer wet- en regelgeving van kracht wordt rondom het versturen, ontvangen en verwerken van elektronische facturen en e-factureren. Vanuit de overheid wordt het sterk gestimuleerd en zelfs verplicht gesteld om geen papieren facturen meer te sturen en zo kennen meerdere markten hun randvoorwaarden. Dat alleen al maakt het onderwerp lastiger en een goede implementatie cruciaal voor ondernemingen die er gebruik van maken.

Comarch Benelux, specialist in e-factureren, doet op 25 november 2021 om 16 uur in een webinar georganiseerd samen partner TriFinance, uit de doeken hoe het precies zit met specifieke regelgeving in de diverse geografische regio’s en uiteenlopende markten. Tijdens het webinar zullen specialisten hun inzichten over de ontwikkelingen, de hindernissen, de voordelen en de valkuilen alsook de mogelijkheden van toepassingen in de dagelijkse praktijk delen met de deelnemers: Welke strategie is verstandig? Welke kennis heb je in huis nodig? Welke kun je beter aan experts overlaten? Wat is de impact van e-factureren op je organisatie, op je medewerkers? Wat zijn de gevolgen en hoe ga je om met die transitie naar e-factureren? Welke regels gelden waar?

Kortom, genoeg vragen waar de sprekers/specialisten Bartłomiej Wójtowicz (Comarch) en Nick van den Berg (TriFinance) antwoorden op zullen geven.