Ricoh wint Logitech Partner of the Year Award

Ricoh is verkozen tot Logitech Partner of the Year. De award is een erkenning voor Ricoh’s vermogen om Logitech-producten te integreren in het B2B-portfolio.

Met de oplossingen van Logitech richt Ricoh vergaderruimtes en andere werkruimtes in. Deze oplossingen voor videoconferentie bestaan uit camera’s, user interface-apparatuur, microfoons en randapparatuur. De configuratie door Ricoh zorgt ervoor dat al deze oplossingen naadloos aansluiten op verschillende videovergaderplatforms, waaronder Microsoft Teams en Zoom.

Dankzij het partnerschap profiteren klanten van Ricoh van een uitgebreid en professioneel aanbod aan oplossingen. Dat zorgt voor gemak en meer (werk)plezier: kenmerkend voor de producten van Logitech en Ricoh’s Managed Services. Dit geldt ook voor de klanten uit de door Ricoh geacquireerde bedrijven, met als doel de digital services verder te verbeteren.

Als belangrijk onderdeel van Ricoh’s Managed Services verstevigt Logitech Select de samenwerking. Logitech Select is een verbeterde service die alle Logitech-apparatuur in een ruimte ondersteunt.

Sterk partnerschap

Brooke Ellingworth, Hoofd Channel VC & B2B bij Logitech, zegt: “De enorme commitment van zowel Ricoh als Logitech maakt ons partnerschap steeds sterker. Ricoh is de perfecte partner voor het inrichten van de moderne, digitale werkplek. Dit komt mede door Ricoh’s wereldwijde bereik, de Managed Services en expertise in productintegratie. We zien een groeipercentage van 80%, wat de mogelijkheden die voortvloeien uit dit partnerschap nog eens extra onderstreept.”

Wouter Aarts, Product Marketeer bij Ricoh Nederland, voegt toe: “Dankzij onze samenwerking met Logitech bieden we onze klanten een uniek portfolio aan innovatieve oplossingen en technische kennis. Hiermee spelen we nog meer in op specifieke behoefte van organisaties. Deze award bevestigt dat we onze 'customer first-aanpak' de juiste is, waarbij we ervoor zorgen dat medewerkers het maximale uit hun dag halen - dankzij de kracht en kansen van technologie.”