Samenwerking First Consulting en ABBYY

ABBYY, een Digital Intelligence bedrijf, gaat samenwerken met First Consulting. First Consulting is een Pan-Europese consultancyorganisatie die met een team consultants operationele prestaties van haar klanten verbetert door strategie te vertalen naar innovatieve oplossingen. Het adviesbureau is actief in verschillende sectoren en werkt met een breed scala aan klanten in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Scandinaviƫ, zoals Philips, Vodafone, Heineken en vele anderen. Via deze samenwerking zal First Consulting alle Content Intelligence en Process Intelligence oplossingen van ABBYY, waaronder Vantage en Timeline, distribueren aan haar klanten in Nederland.

Volgens European Intelligent Process Automation Software Forecast, 2020-2024 van IDC zullen de inkomsten uit intelligente procesautomatisering in de Benelux in 2019-2024 met 16,7% stijgen tot 737 miljoen dollar. Om aan deze stijgende vraag te voldoen, bundelen First Consulting en ABBYY hun krachten.

ABBYY levert een geavanceerd Digital Intelligence-platform in de branche. Bedrijven gebruiken het om hun digitale transformaties te versnellen en hun bestaande intelligente automatiseringsplatforms aan te vullen, zoals RPA, BPM, ERP, ECM, EHR en andere. Het Digital Intelligence-platform biedt bedrijven volledige toegang tot en inzicht in hun bedrijfsprocessen en de content die deze processen voedt, zodat ze het traject van hun klanten kunnen verbeteren en operationele uitmuntendheid kunnen bereiken.