TIE Kinetix introduceert nieuwe versie van PDF e-facturatie oplossing

TIE Kinetix heeft een nieuwe versie van de PDF e-facturatieoplossing, PDF-2-FLOW, geïntroduceerd. Deze oplossing biedt leveranciers in het MKB een eenvoudigere manier om aan de toenemende e-facturatieverplichtingen te voldoen. Er is ook een nieuwe portaalomgeving geïntroduceerd, compleet met een aantal nieuwe functies, zoals uniforme rapportage. 

De nieuwe lancering van PDF-2-FLOW is ingegeven door het gebrek aan handige, goedkope e-facturatieoplossingen voor leveranciers in het MKB en door een toenemende vraag van bestaande gebruikers om de functionaliteiten van de oplossing uit te breiden.  

"Het is onvermijdelijk dat steeds meer kleine en middelgrote leveranciers e-facturen moeten gaan versturen," zegt Jan Sundelin, CEO van TIE Kinetix. "We zijn verheugd om de lancering van de nieuwe PDF-2-FLOW oplossing officieel aan te kondigen, omdat de oplossing nu volledig is afgestemd op de eindgebruiker. De nieuwe portaalomgeving is modern, makkelijk in gebruik, eenvoudig toegankelijk en biedt een duidelijk overzicht van uitgaande facturen." 

Met het nieuwe ontwerp komt een portaalomgeving in de cloud beschikbaar, die toegankelijk is via een beveiligde login. Hiermee komt een einde aan de lokale installatie en opslag die voorheen vereist waren voor het gebruik van de oplossing. Gebruikers kunnen nu native PDF-facturen in de portal uploaden met een eenvoudige drag-and-drop actie. Bovendien stelt de nieuwe PDF-2-FLOW-rapportage gebruikers in staat de afleverstatus van hun uitgaande facturen te volgen, fouten op te sporen en het gebruik te monitoren.