Tien jaar All Mailing Solutions

All Mailing Solutions (AMS)uit Heemskerk bestaat 10 jaar. Het bedrijf van Timo van der Ploeg is begonnen met het aanbieden van uitsluitend nieuwe systemen en de service van bestaan install-base.

AMS is gestart met de directe vertegenwoordiging van Winkler + Dunnebier, voormalig Buhrs ITM. Met een uitgebreid maar op specialisme gebaseerd portfolio, anno 2021, bestaande uit W+D couverteersytemen, Mueller Apparatebau documentverwerking en snijlijnen, MCS inkjetsystemen en streamfeeder oplossingen bouwt AMS stevig aan een solide basis. Het bedrijf heeft een goed geoutilleerde werkplaats met en twee grote demonstratieruimtes.

Helaas is het door de aanhoudende COVID situatie niet echt mogelijk dit heugelijke feit groots te vieren. Aldus eigenaar Timo van der Ploeg, “Dit is jammer maar zeker niet iets waar wij in negatieve zin aan vast moeten houden. AMS is nu AMS doordat het altijd met de voetjes op de welbekende grond is gebleven, de relaties altijd boven alles heeft gezet en de positieve gedachte laat overheersen. Wij bedanken dan ook al onze relaties voor het vertrouwen in de afgelopen jaren en werken er hard aan dit te behouden.”