Totaaloplossing van BrainPower voor schaalbare AI

BrainCreators, de innovatieve specialist op het gebied van Artificial Intelligence (AI)presenteert tijdens de Consumer Electronics Show (CES), een totaaloplossing  voor schaalbare AI. BrainPower brengt data, domeinkennis en algoritmes bij elkaar op één fysieke machine, waarmee organisaties zelf AI-toepassingen kunnen ontwikkelen en datasets kunnen verrijken en beheren.

 

 

Bedrijven die serieus aan de slag willen met AI moeten rekening houden met drie belangrijke elementen: dataverrijking, één centrale coördinatie van data en de voorspelbaarheid van kosten. BrainPower integreert deze elementen middels één fysieke supercomputer en het BrainMatter AI datamanagement platform. Hierdoor bevat BrainPower de snelste AI-infrastructuur met Nvidia GPU’s en NVLink technologie, de meest efficiënte dataverrijking software en een gereedschapskist vol algoritmes gecombineerd met community faciliteiten.

BrainPower maakt kosten voorspelbaar door een vaste capaciteit te bieden op een GPU server, waarbij veiligheid is ingebouwd door de fysieke server in eigen beheer te nemen. Deze server is speciaal ontwikkeld voor data-intensieve workloads zoals machine learning. De Power-architectuur geeft BrainPower superkrachten ten opzichte van een reguliere GPU-versnelling, waardoor bedrijven sneller AI-applicaties kunnen bouwen.

Doordat BrainPower geïntegreerd is met het BrainMatter platform stelt het domeinexperts in staat om zonder technische kennis data te verrijken. Een rijke set met labels is cruciaal om een AI algoritme te laten leren. Doordat BrainMatter zelf ook leert, kan het adviseren welke labels nuttig zijn en gebruikers helpen om de overige data snel en correct te annoteren. Met elke iteratie maakt het model betere voorspellingen, waardoor gebruikers efficiënter kunnen werken. Daarnaast kunnen teams worden aangestuurd en beleidsregels worden ingesteld, die ervoor zorgen dat data correct wordt gelabeld en veilig kan worden gedeeld.