Veertien awards voor Sharp

Buyers Lab 2020 heeft veertien Winter 2020 Pick-awards uitgereikt aan Sharp. De awards werden uitgereikt in de categorie multifunctionele printers (MFP’s). Elk Sharp-kleurenmodel, met een printsnelheid van 26 tot zestig pagina’s per minuut, en elk getest zwart-witmodel met dezelfde printsnelheid, werd beloond met een award.

Naast de twaalf Pick-awards in de categorie ‘Kleuren/Zwart-wit Copier MFP’ werd Sharp beloond met twee extra awards in de categorie ‘Kleuren/Zwart-wit Printer MFP’. Ook is Sharp de trotse eigenaar van de ‘2018 – 2021 Buyers Lab Most Reliable Monochrome Copier MFP Brand’-award, die elke drie jaar aan een fabrikant wordt uitgereikt. Deze award onderstreept de betrouwbaarheid van de gehele serie Sharp-multifunctionals.

“Deze prestigieuze awards onderstrepen het leiderschap van Sharp in de markt voor multifunctionele print- en softwareoplossingen voor de kantooromgeving”, zegt Marco van Vliet, Product Marketing Manager Document Solutions. “We zijn trots op deze mooie start van het jaar.”

De Pick-awards van Buyers Lab werden in januari 2020 uitgereikt door ’s werelds toonaangevende en onafhankelijke autoriteit op het gebied van document-imaging-apparaten en softwareapplicaties. De awards werden toegekend aan de multifunctionele printers (MFP’s) die over de hele linie het hoogst scoorden in een twee maanden durende laboratoriumtest van Buyers Lab. Onder meer de factoren betrouwbaarheid, afdrukkwaliteit, productiviteit, gebruiksgemak, connectiviteitsmogelijkheden en algehele toegevoegde waarde telden mee in de test.

“Afgelopen seizoen voerden we diverse testen uit, waarin we meer dan een miljoen afdrukken op de MFP’s van Sharp hebben gemaakt, met uitstekende resultaten”, aldus George Mikolay, Associate Director of Copier MFP/Production Analysis, Keypoint Intelligence – Buyers Lab. “De productiviteitsresultaten waren beter dan die van de concurrenten. Daarnaast zorgen betrouwbaarheid en een bovengemiddeld maximum aan papiercapaciteit voor minder downtime gerelateerd aan papierstoringen of het vullen van papierlades. We verwachten dat IT-beheerders de intuïtieve webgebruikersinterface met handige zoek- en shortcutfuncties zullen waarderen. Bovendien zorgt de uniforme bediening van Sharp op al zijn MFP’s ervoor dat gebruikers altijd profiteren van een identiek gebruiksvriendelijkheidsniveau, ongeacht het apparaat dat zij gebruiken.”