Quatronic bekroond met OutSystems EMEA Partner of the Year Award vanwege grote impact op de Nederlandse markt

V.l.n.r. Richard van Osnabrugge (Co-Founder en OutSystems Expert bij Quatronic) en Henk Nijkerk (Partner Alliances Manager bij OutSystems).

OutSystems, ontwikkelaar van een high-performance low-codeplatform, heeft onlangs Quatronic bekroond met de OutSystems EMEA Partner of the Year Award. De OutSystems Partner of the Year Award wordt jaarlijks uitgereikt aan partners die een uitstekende verkoop hebben bereikt. Quatronic heeft zich in het afgelopen jaar bewezen als hoogwaardige OutSystems partner door in totaal zes nieuwe klanten binnen te halen.

Snelle go-to-market voor NextEnergy

De groei die Quatronic voor OutSystems genereerde, komt door de samenwerking met verschillende nieuwe klanten, waaronder energieleverancier NextEnergy. Dit bedrijf is een startup dat de Nederlandse energiemarkt wil veranderen door het aanbieden van dynamische energiecontracten. Quatronic heeft voor NextEnergy in slechts één jaar tijd een vooruitstrevend Energie Management Systeem (EMS) ontwikkeld in OutSystems, inclusief een mobiele applicatie. De applicatie voorziet huishoudens van actuele energieprijzen en realtime energieverbruik waardoor er zuiniger en verantwoorder met energie wordt omgegaan. Het EMS is dankzij het schaalbare en flexibele ontwikkelplatform volledig geanticipeerd op de energietransitie, en is in staat om snel mee te bewegen met de dynamiek van de markt. Sinds de lancering van de applicatie medio 2022 hebben al meer dan 25.000 huishoudens zich aangemeld en de groei blijft zich voortzetten. Inmiddels is NextEnergy een volwassen, robuust energiebedrijf met OutSystems als kloppend hart van de IT-architectuur. 

Partner met klantrecensiescore van 4,7

“Quatronic is een zeer gewaardeerde OutSystems partner en heeft zich in het afgelopen jaar meer dan bewezen”, zegt Henk Nijkerk, Partner Alliances Manager bij OutSystems. “De groei in klanten die zij hebben weten te realiseren in zo’n korte periode mag wat ons betreft zeker worden beloond. Ik sta er dan ook volledig achter dat zij de Partner of the Year Award in ontvangst hebben mogen nemen. Het team van Quatronic is erg gemotiveerd, bestaat uit enthousiaste consultants die zijn gedreven om de klanttevredenheid hoog te houden. De klantrecensiescore van 4,7 uit 5 op basis van 35 beoordelingen onderschrijft dit. Op dit moment ziet het ernaar uit dat ook 2023 een succesvol jaar voor Quatronic gaat worden. Hun diverse klantenbestand zien wij als een weerspiegeling van tevreden klanten die blijven vertrouwen op ons platform. Ik kijk uit naar wat de toekomst onze samenwerking nog meer brengt.”

Frank Grooten, partner bij Quatronic: “Bij Quatronic geloven wij erin dat je echt impact kunt maken bij bedrijven door geen concessies te doen op de kwaliteit van je mensen en techniek. De resultaten van de afgelopen jaren wijzen uit dat wij enorm trots mogen zijn op ons team dat perfect samenwerkt met onze klanten en excelleert in het vertalen van complexe business vraagstukken naar concrete IT-oplossingen voor zowel gevestigde bedrijven als startups. Daarnaast wordt elke dag weer bevestigd dat het de juiste keuze was om een partnership met OutSystems aan te gaan en hun platform in te zetten als de basis voor al onze IT-oplossingen. Ook bij OutSystems geldt dat er geen concessies worden gedaan op de kwaliteit van hun platform en er een cultuur heerst van continue verbetering van zowel hun medewerkers als hun product. Om nu door OutSystems erkend te worden als een waardevolle partner in hun ecosysteem is een enorm compliment en een extra pluim op ons eerste lustrum!”