De grote voordelen van e-factureren volgens Comarch

Veel organisaties zitten volop in de digitale transitie. De coronamaatregelen zullen daar ongetwijfeld nog wat meer druk op zetten, want wie bijvoorbeeld wil thuiswerken, moet wel kunnen beschikken over de juiste middelen en informatie. Factuurverwerking aan de hand van e-facturen is in dat licht bezien eveneens een cruciaal onderdeel in een meer digitale bedrijfsvoering en zou dus een belangrijke bijdrage kunnen leveren in meer digitaal, betere kwaliteit, hogere effectiviteit en grotere efficiency.

Maar het fenomeen e-factureren is nog niet zo ingeburgerd als Nick van den Berg (e-invoicing consultant bij Comarch) graag zou zien. ‘Ik begrijp niet waarom met name grote(re) organisaties daar niet sneller stappen in zetten.’

 

Lees hier het hele artikel over de voordelen van e-facturatie met een korte video van het interview

Beluister hier de podcast

 

 

 

Om duidelijk(er) te maken waar de kansen liggen om met e-facturen te gaan werken heeft Comarch een whitepaper gemaakt. Ook organiseert Van den Berg met Comarch binnenkort een webinar waar alles nog eens helder uit de doeken wordt gedaan aan de hand van een klantcase met Agfa Gevaert. Dat webinar vindt plaats op 14 mei om 15:00.
Registratie