Wortell behaald status van de Microsoft MXDR-oplossing

Wortell is een van de eerste Belgisch - Nederlandse partner die de status van de door Microsoft geverifieerde MXDR-oplossing (Managed Extended Detection and Response) heeft behaald.  

Met het behalen van deze status heeft Wortell zijn robuuste MXDR-diensten bewezen, waaronder een Security Operations Center (SOC) met 24/7/365 proactieve hunting-, monitoring- en responsmogelijkheden, allemaal gebaseerd op moderne integraties met het Microsoft Security-platform. Deze oplossing combineert Microsoft technologie met door gekwalificeerde professionals geleide diensten en is gecontroleerd door Microsoft Engineering. Dit maakt Wortell een van de weinige Microsoft-partners wereldwijd wiens oplossing deze felbegeerde Verified MXDR-status heeft bereikt.

We Empower People. Medewerkers en klanten in hun kracht zetten met behulp van technologie. Dat is de missie van Wortell en de reden dat wij elke dag -samen met ruim 500 collega’s- met een glimlach aan het werk gaan. 

Met de MXDR-dienst ondersteunt Wortell klanten met het voorkomen van verstoringen van bedrijfsprocessen en het op niveau houden van de digitale weerbaarheid. Ons Security Operations Center zorgt 24/7/365 voor security incident afhandeling, threat hunting, incident response en crisismanagement voor zowel kantooromgevingen, hybride werken alsmede kritische omgevingen zoals fabrieken, of openbare werken bij gemeentes.” – Maarten Goet, CTO Wortell.

De juiste ondersteuning van de juiste partner is van onschatbare waarde. Dankzij Wortell weten we dat we op beide oren kunnen slapen, en die gemoedsrust maakt dat we ons maximaal kunnen toespitsen op onze kernactiviteit”, zegt Philippe Buyle, afdelingshoofd ICT bij Stad Lokeren.

"Nu kwaadaardige aanvallen toenemen, begrijpen we dat beveiliging voor onze klanten van het grootste belang is. Daarom ben ik verheugd om Wortell te feliciteren met het bereiken van Microsoft Verified: Managed Extended Detection and Response Solutions status. Hun oplossing integreert nauw met Microsoft 365 Defender en Microsoft Sentinel en is geverifieerd door Microsoft Security Engineering om ervoor te zorgen dat het uitgebreide servicedekking biedt voor het hele Microsoft Security portfolio." - Rob Lefferts, CVP, Modern Protection and SOC, Microsoft.

Wortell maakt deel uit van de Microsoft Intelligent Security Association (MISA), waar slechts een select aantal partners lid van zijn. "De Microsoft Intelligent Security Association bestaat uit enkele van de meest betrouwbare en vertrouwde beveiligingsbedrijven over de hele wereld", aldus Maria Thomson, Microsoft Intelligent Security Association Lead. "Onze leden delen Microsofts verplichting om samen te werken binnen de cybersecurity gemeenschap om onze klanten beter in staat te stellen beveiligingsbedreigingen sneller te voorspellen, te detecteren en erop te reageren. 

Microsoft is verheugd om de MXDR-oplossing van Wortell te erkennen en te verwelkomen in het MISA-portfolio.